Megvan a századik találata is a PMFC-nek, Márton Gábor mégsem volt teljesen elégedett

2016. március 29. kedd 10:32

Megvan a századik találata is a PMFC-nek, Márton Gábor mégsem volt teljesen elégedett

Mint arról beszámoltunk, a Baranya megyei I. osztály 20. fordulójában a PMFC nyolc góllal verte meg idehaza a Beremendet, a piros-feketék ráadásul elérték a jubileumi századik bajnoki találatukat. Az összecsapást követően a vendégek játékos-edzője, Kósa Zoltán elismerte, reális végeredmény született. 

- Gratulálok a Pécsnek, jól játszottak és fizikálisan is fölöttünk álltak. Abszolút reálisnak érzem a végeredményt, hiszen Márton Gáborék kiemelkednek a mezőnyből, míg mi sajnos a bennmaradásért küzdünk. Kevesen vagyunk, így az edzések mennyisége és minősége is problémát jelent. Ezért aztán nekünk nem is a PMFC-vel, hanem a kiesőzónában található csapatok ellen kell felvennünk a versenyt a hátralévő fordulókban - jegyezte meg Kósa Zoltán.

A PMFC labdarúgócsapatának trénere gratulált játékosainak, de a nagyarányú győzelem ellenére szerinte nem játszottunk jól.

- Gratuláció illeti a csapatot, osztálytól függetlenül nagyon szép dolog száz gólt szerezni - mondta Márton Gábor. - Az viszont bosszant, ha nem játszunk jól, márpedig a Beremend ellen voltak hiányérzeteim e tekintetben. Számomra érthetetlen, hogyha ilyen gyorsan megszerezzük a vezetést, miért nem nyugodtunk meg - folytatta vezetőedzőnk.

- Húsz-huszonöt percen keresztül antifutballt láttam, amit nem tudok hová tenni. Tudtuk, hogy a második félidőben megmutatkozik a fizikális fölényünk, ennek köszönhetően pedig rúgunk még pár gólt, de a játék minőségét nézve érzek némi hiányt. Szeretem, ha a csapat az eredményesség mellett szépen focizik. Nem kétség, hogy voltak látványos dolgok, ám főleg az első félidőben sok volt az üresjárat. Ennek ellenére, amit ez a szinte semmiből kialakított csapat elér, és ahogy veszi az akadályokat, az elismerésre méltó. Bízom benne, hogy a jövő héten is folytatjuk a remeklést - így Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője.

Forrás: PMFC