Nyolc góllal verte a PMFC a Beremendet, Schmidt Zsolté a jubileumi századik találat

2016. március 26. szombat 18:04

Nyolc góllal verte a PMFC a Beremendet, Schmidt Zsolté a jubileumi századik találat

Hazai gólzápor jellemezte a PMFC-Beremend összecsapást, amit három idegenben megvívott mérkőzést követően a piros feketék otthonában, a Stadion utcában játszottak le. A tizenharmadik helyen álló Beremendi ÉSK már az első percben hátrányba került, a pécsiek végig támadtak, s végül a nyolcadik találattal megszületett a várva-várt századik gól is Schmidt Zsolt akciójából.

A meccset a Beremend kezdte, a hazaiak azonban már az első percben megszerezték a vezetést Kónya Dávid góljával. Ez a pécsi ultráknak azonnal meghozta a kedvet a szurkoláshoz, ráadásul a következő percekben sorra jöttek a gólhelyzetek. A 33. percben megszületett a második pécsi gól is Kiss Patrik fejeséből, majd Tóth és Takács is kapuba talált, így a félidő végére 4-0 volt az állás a PMFC javára.

Az ötödik hazai gólt ismét Kónya Dávid szerezte, majd egy cserét követően Schmidt próbálkozása is eredményes volt. A 64. percben a beremendiek is villantottak, a PMFC kapusa azonban hárított. A pécsiek a mérkőzés második felében sem eresztettek le, Bodor találata után Schmidt Zsolt szerezte meg a jubileumi századik gólt, a PMFC így 8-0-ra verte meg a vendégeket.

A Munkás mérlege ezzel az eredménnyel 20 forduló után 18 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, és 100 rúgott gól.

 

EQM - Fotó: pmfc.hu