Egy csapatra való játékos távozott a PMFC-től

2024. június 26. szerda 18:00

Egy csapatra való játékos távozott a PMFC-től

Elrajtolt a felkészülés, többször napi két edzés szerepel az öthetes programban, közölte honlapján a PMFC.

 

 

Hétfőn elkezdte a felkészülést a július 28-án rajtoló NB III-as szezonra a PMFC.

Az együttes a bajnoki nyitányig rendelkezésre álló öthetes időszak során az intenzív erőnléti, valamint taktikai tréningek mellett több gyakorló mérkőzés is játszik. Az előkészületi találkozók tervezett menetrendjét a véglegesítést követően teszik közzé.

A nyári munkát már nem a csapattal kezdte Harsányi István és Krausz Raul-Zoran, akik a Mezőkövesd színeiben folytatják pályafutásukat. Rajtuk kívül közös megegyezéssel elköszönt a PMFC-től Takács Zsombor, Hudák Martin, Gera Zalán, Szabó Máté, Majnovics Martin, Miknyóczki Ádám, Terbe Botond, valamint Lacza Alex.

 

Az előző idény magja ellenben egyben maradt, Helesfay Donát és Varasdi Dániel mellett Pejovic Danilo, Hadaró Valentin, Rácz László, Szekszárdi Tamás, Szeles Tamás, Tóth-Gábor Kristóf, Rácz Balázs, Bukovics András, Vas Bence, Varga Botond és Bachesz Edvin továbbra is a piros-feketéket erősíti, míg a keretet jelenleg több, korábban kölcsönben szereplő játékos és fiatal tehetségek egészítik ki.

Visszatért siófoki kölcsönidőszakából Svedyuk Alex, illetve Orbán Kolos, aki pedig legutóbbi szezonjában a PEAC-nál szerepelt, valamint a Szentlőrinccel bajnoki címet és feljutást ünneplő Miklós Péter is újra a pécsi társakkal készül. Az utánpótlásból a 18 éves Varga Dániel mellett a 17 esztendős Ócsai Mátyás, és a 16 éves Jásper Botond mutathatja meg magát.

 

A klub a tervek szerint nemsokára bemutathatja az első csapat új vezetőedzőjét.

Eközben a PMFC vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat az erősítéseket illetően. Fontosnak tartják azonban leszögezni, hogy miként a múltban, úgy a jövőben is csak az érvényes, aláírt szerződéssel bíró játékosokat és szakembereket jelentik be felületeinken.

Forrás: PMFC