Beszűkültek Vad Kati lehetőségei

2010. augusztus 05. csütörtök 13:33

Beszűkültek Vad Kati lehetőségei
Az egykor felnőttfilmekben tündöklő Vad Kati jelenleg a nagy lehetőségre vár, mert mostanában nem kapott túl sok számára megfelelő ajánlatot – tudhatjuk meg a tabutv.hu-n.

– Én mostanában csak a nagy lehetőséget várom... Igazából nagyon beszűkültek a lehetőségeim, és most várom, hogy jobban megnyíljanak, és több minden közül választhassak – mesélte a tabutv.hu riporterének a régmúltban Michelle Wildként ismertté vált színésznő, aki a tizennyolc pluszos pályafutása után hétköznapi színésznőként is kipróbálhatta magát. Vad Kati annak idején a Jóban Rosszban tévésorozatban mutatkozott be, azonban oda már nem szívesen menne vissza.

– Azzal azért is próbáltam szakítani, mert egy eléggé egyvágányos történet. Más lehetőségek elvesztek mellette, és nem szeretném, ha ez így folytatódna: azért szeretek én sok mindennel foglalkozni! – folytatta. A fiatal családanya jelenleg a legtöbb idejét otthon tölti.

– Meglocsolom a paradicsomot, elviszem a gyereket az oviba, de ezek a dolgok nem nagyon dobnak fel, mert én egy olyan csaj vagyok, aki azért szeret érvényesülni. Néha-néha próbálok kreatív dolgokhoz is nyúlni: varrok egy-két ruhát a gyereknek, vagy magamnak, de közben azt keresem, hogy később mivel foglalkozhatnék.

Forrás: tabutv.hu, webbulvar.hu – Fotó: mediotiempo.com